Verkopen in vertrouwen

Snel. Goeie prijs. Openheid.
Dat is precies wat wij ook willen.

 

U verkoopt uw woning. Wat u wilt is een makelaar die zorgt dat het snel gebeurt. Dat u er een goeie prijs voor krijgt. En dat u op elk moment op de hoogte bent van het verkoopproces. Die voorwaarden vinden wij bij Trevi Axus perfect logisch. Precies daarom doen wij er alles aan om ze voor u te vervullen.Terwijl u in alle rust afwacht. Als u al een baksteen in de maag hebt, moet hij daar niet zwaar blijven liggen.

Wij bepalen de gunstigste prijs, samen met u.
10 redenen om Trevi Axus onder de arm te nemen

Wat onze klanten vertellen …

Trevi Axus 7-stappen plan

1. WAARDEBEPALING

1. WAARDEBEPALING

Gebaseerd op: onze kennis van de streek, de reële verkoopprijzen, verschillende schattingstechnieken en onze ruime database met referentiepunten.

2. SAMENSTELLING DOSSIER

2. SAMENSTELLING DOSSIER

Verzamelen van alle verplichte informatie en certificaten (eigendomstitel, bouwtechnische informatie, bodemattest, energieprestatie-certificaat, uittreksel plannen- en vergunningenregister, keuring elektrische installatie …)

3. MARKETING, COMMUNICATIE & PUBLICITEIT

3. MARKETING, COMMUNICATIE & PUBLICITEIT

Professionele fotografie. Opstellen van een volledige beschrijving. Homestylingsadvies om uw woning nog aantrekkelijker te maken voor kandidaat-kopers. Uitvoeren van een doelgericht marketingplan en een uitgebreide publiciteitscampagne (websites, advertenties, mailings, communicatie naar ons uitgebreide klantenbestand).

4. CONTACT MET KANDIDAAT-KOPERS

4. CONTACT MET KANDIDAAT-KOPERS

Organisatie van alle contacten, bezoeken en onderhandelingen. Opvolging van kandidaten en peiling naar hun interesse. Optimale verdediging van uw belangen.

5. VERKOOPOVEREENKOMST

5. VERKOOPOVEREENKOMST

Opstellen van een vlekkeloze verkoopovereenkomst in samenwerking met uw notaris.

6. NOTARIËLE AKTE

6. NOTARIËLE AKTE

Professionele en vlotte samenwerking met de notarissen. Opvolging van uw dossier tussen de ondertekening van de onderhandse verkoopovereenkomst en het verlijden van de akte.

ico-service

7. SERVICE NA VERKOOP

Begeleiding bij de overdracht van uw eigendom (sleutels, nutsvoorzieningen, …)

Menu