Verhuren in vertrouwen

Snelheid. Betrouwbaarheid. Openheid
Dat is precies wat wij ook willen.

 

U wilt uw woning verhuren. Via een makelaar die zorgt dat u snel een betrouwbare huurder vindt voor uw eigendom. Iemand die een goeie huurprijs betaalt, dat ook stipt doet en uw eigendom tot in het kleinste hoekje respecteert.
Perfect logische voorwaarden, vinden wij bij Trevi Axus. Precies daarom doen wij er alles aan om ze voor u te vervullen. Terwijl u tijdens het hele zoekproces in alle rust afwacht.

Vertrouwen begint bij openheid.

 

Eerst bekijken we het pand en luisteren we aandachtig naar u. Daarna onderzoeken we wat uw vastgoed waard is. We vergelijken het met gelijkaardige panden in uw buurt, want wij zijn helemaal thuis in uw streek. We stellen met u een realistische huurprijs vast. We zetten onze professionele marketingstrategie in gang en spreken ons uitgebreide netwerk van potentiële, geschikte huurders aan. En bij elke stap weet u precies wat we doen. Kijk, dat zal u bij Trevi Axus nog het meest waarderen: dat een professionele aanpak en persoonlijke begeleiding perfect samengaan.

Wij bepalen de gunstigste prijs, samen met u.
10 redenen om Trevi Axus onder de arm te nemen

Wat onze klanten vertellen …

Recht naar het huurcontract in 6 stappen

1. BEPALING VAN DE HUURPRIJS

1. BEPALING VAN DE HUURPRIJS

Gebaseerd op: onze kennis van de streek, de reële verhuurprijzen en onze ruime database met referentiepunten.

2. SAMENSTELLING DOSSIER

2. SAMENSTELLING DOSSIER

Volledige beschrijving, afmetingen, uitgebreide fotoreportage en energieprestatiecertificaat (EPC).

3. MARKETING, COMMUNICATIE & PUBLICITEIT

3. MARKETING, COMMUNICATIE & PUBLICITEIT

Professionele fotografie en advies over de presentatie van uw eigendom. Uitvoeren van een doelgericht marketingplan (websites, advertenties, professionele reclameborden). Aanspreken van ons uitgebreide klantenbestand, telefonisch of per mail.

4. CONTACT MET KANDIDAAT-HUURDERS

4. CONTACT MET KANDIDAAT-HUURDERS

Organisatie van alle contacten en bezoeken. Opvolging van kandidaten en peiling naar hun interesse. Screening van de kandidaat-huurders. Optimale verdediging van uw belangen.

5. HUUROVEREENKOMST

5. HUUROVEREENKOMST

Opstellen van een huur overeenkomst volgens alle huidige wettelijke bepalingen. Opvolgen storting huurwaarborg, afsluiting verzekering en uitvoering plaatsbeschrijving.

6. SERVICE NA VERHUUR

6. SERVICE NA VERHUUR

Opvolging van de contacten tussen huurder en verhuurder. Vlotte bereikbaarheid voor al uw vragen. Tevredenheidsonderzoek.

Menu